10. januára 2015

FARBA ROKA 2015 - MARSALA + POSTUP LÍČENIA


Milí priatelia,

srdečne vás vítam prvým tohtoročným príspevkom, ktorý predstavuje farbu roka 2015. Po minuloročnej magickej Radiant Orchid prevzala žezlo zmyselná Marsala - zemitá vínovo červená farba (ja jej laicky hovorím "vyšarená bordová"). Farba tak ako pre ženy, tak aj pre mužov, vhodná aj do priemyslu a interiéru a univerzálna v oblasti kozmetiky a módy. Marsala ladí takmer so všetkými odtieňmi pleti.
Vlasy, pery, nechty či líčka, Marsala, tá vašu krásu hýčka.

. . . . . . . . . . . . . .

Ako využiť marsalu pri líčení?

Marsala sa môže kombinovať s rôznymi odtieňmi podľa vašej fantázie. Tvorí príjemnú kombináciu s tyrkysovou, horčicovou, lilavou, šedou atď. Ja som pri nasledovnom tutoriáli použila tiene z paletky Sleek Ultra Matte V2 - vínovo červenú Maple (obr.2), čokoládovú Paper Bag (obr.3), bordovo-fialovú Villan na spodné viečko, okrovú Dune na vnútorný kútik horného viečka 
a rozotieranie tieňov dostratena a čiernu Noir pozdĺž hornej línie rias (obr.6). 

Pri tomto type líčenia vnútorná čierna linka prehĺbi pohľad a dodá celkovému líčeniu dramatický vzhľad. Kontúry tváre sú len jemne podčiarknuté bronzerom Estée Lauder Bronze Goddess 01 a lícenkou Nude Rose, ktorá má aj napriek názvu teplý červený nádych. Na perách sa vyníma rúž Artdeco Perfect Color Lipstick 62. 


. . . . . . . . . . . . . .

Na záver som pre vás vytvorila koláž z obrázkov, ktoré ma zaujali. Priznám sa, že kedysi na mňa táto farba pôsobila veľmi ťažko a depresívne, spájala sa mi so všetkým starým, zabudnutým, beznádejným, ale teraz som si ju obľúbila a ak by som mala opäť zariaďovať domácnosť, pravdepodobne by u mňa našla využitie v kombinácii s tyrkysovou, petrolejovou, okrovou alebo sivou. 







3 komentáre:

  1. Moc pěkné líčení! Ta barva je krásná.. :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výber tohtoročnej farby roka ma doslova prevalcoval. Najradšej by som sa do nej obliekla od hlavy po päty a už len čakám na módne kolekcie, ktorá niečo pekné v tejto farbe prinesie.
    Rovnako ma prevalcovalo tvoje dokonalé líčenie. Julka, ty si tak inšpiratívna žena... A kvôli tebe veľmi ľutujem, že som si nakoniec tú paletku Dior s touto prekrásnou farbou nekúpila...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzeras ako fotomodelka, proste wau....nemam slov :-))

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...